Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 aangekondigd

De Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 collectie is vandaag aangekondigd door Tony Hawk. De eerste beelden zijn getoond tijdens de Summer Games Fest die nu plaatsvindt.

Tony Hawk heeft via Twitter Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 aangekondigd samen met de releasedatum. De game is geremastered door Activision en Vicarious Visions, wat verrassend is voor vele fans. Twee jaar geleden gaf Tony Hawk nog aan om niet meer aan Pro Skater games te werken met Activision. Aan de beelden te zien, is de game sterk verbeterd dankzij de technologie van nu. De eerste beelden werden vandaag getoond door presentator Geoff Keighley tijdens de Summer Game Fest, een nieuw digitaal game-evenement .

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 komt uit op 4 september 2020 voor de PlayStation 4. De Summer Game Fest duurt van mei tot en met augustus 2020.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?