Tony Hawk werkt niet meer met Activision

Tony Hawk werkt niet meer aan Pro Skater games met Activision. Hawk bevestigde dit in een tweet.

Hawk kreeg van fans vragen over eventuele geremasterde versies van oude Pro Skater games en klachten over de kwaliteit van Tony Hawk's Pro Skater 5 en Tony Hawk's Pro Skater HD. Hij gaf aan dat hij zijn fans graag zou willen helpen, maar dat hij niet meer in de positie is om hier iets aan te veranderen. Activision bezit de rechten van Tony Hawk's Pro Skater en kan nog steeds een nieuwe game ontwikkelen, maar zonder Tony Hawk is dat onwaarschijnlijk.

onbekend

Dit is slecht nieuws voor de fans van de Pro Skater serie. Gaan jullie deze games missen?

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?