Digitaal evenement: Summer Game Fest aangekondigd

Geplaatst: 2 mei 2020 14:30

Er is een gloednieuwe digitaal game-evenement aangekondigd: de Summer Game Fest. Het evenement werd aangekondigd door videogame journalist en presentator Geoff Keighley.

De Summer Game Fest is een digitaal game-evenement waar het laatste nieuws, in-game events, playable content en nog meer besproken gaat worden. Het is een game-conventie alleen dan volledig digitaal, waar bezoekers hun huis niet voor uit hoeven te gaan. Het evenement gaat deze maand van start en duurt tot augustus. Verschillende ontwikkelaars en uitgevers gaan in de komende maanden een presentatie houden over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

De eerste is de Inside Xbox-presentatie van aankomende donderdag. Tijdens deze presentatie wordt er onder andere meer informatie onthuld over de Xbox Series X. Er wordt tijdens deze presentatie ook een nieuwe trailer van Assassin's Creed: Valhalla getoond. Een overzicht van andere uitgevers en ontwikkelaars die in de 'eerste fase' een presentatie gaan houden zijn hieronder te bekijken.

Summer Game Fest is de komende vier maanden gratis digitaal te volgen. Op de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor notificaties als er een presentatie live gaat.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord