Brawlhalla

  • Ontwikkelaar Blue Mammoth Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Teenage Mutant Ninja Turtles duiken op in Brawlhalla

De Teenage Mutant Ninja Turtles maken hun opwachting in Brawlhalla. De pizza-liefhebbers showen hun skills in een nieuwe launch trailer voor de fighting game.

De bekende schildpadden Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo voeren iets in hun schild en verrijken het roster van Brawlhalla. Het groene viertal brengt direct ook een nieuw in-game event met een nieuwe gamemodus Crew Battles met hun mee. Daarnaast is er ook een nieuw KO-effect met Shredder en de Foot Clan toegevoegd. Iedere Ninja Turtle heeft zijn eigen unieke Epic Crossover die je kunt verkrijgen voor 300 Mammoth Coins. Het gebeurt overigens wel vaker dat het roster wordt aangevuld. Zo zagen we in april nog dat Reno de premiejager in Brawlhalla verscheen. De komst van de Cowabunga-squad in Brawlhalla geeft fans de gelegenheid even met de vier schildpadden te spelen tot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge uitkomt.

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf nu beschikbaar in Brawlhalla.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?