Trailer: Teenage Mutant Ninja Turtles duiken op in Brawlhalla

Geplaatst: 16 juni 2021 21:30

De Teenage Mutant Ninja Turtles maken hun opwachting in Brawlhalla. De pizza-liefhebbers showen hun skills in een nieuwe launch trailer voor de fighting game.

De bekende schildpadden Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo voeren iets in hun schild en verrijken het roster van Brawlhalla. Het groene viertal brengt direct ook een nieuw in-game event met een nieuwe gamemodus Crew Battles met hun mee. Daarnaast is er ook een nieuw KO-effect met Shredder en de Foot Clan toegevoegd. Iedere Ninja Turtle heeft zijn eigen unieke Epic Crossover die je kunt verkrijgen voor 300 Mammoth Coins. Het gebeurt overigens wel vaker dat het roster wordt aangevuld. Zo zagen we in april nog dat Reno de premiejager in Brawlhalla verscheen. De komst van de Cowabunga-squad in Brawlhalla geeft fans de gelegenheid even met de vier schildpadden te spelen tot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge uitkomt.

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vanaf nu beschikbaar in Brawlhalla.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Brawlhalla

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

3 november 2015

Ontwikkelaar

Blue Mammoth Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord