Trailer: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge onthuld

Geplaatst: 10 maart 2021 16:58

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is zojuist onthuld door Dotemu. In het nieuwste avontuur van TMNT kun je een terugkeer naar de roots verwachten.

De trailer begint met een animatie met erg veel nostalgische waarde. We zien onze schildpadden in actie: Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello zijn allemaal weer van de partij. Ook klassieke badguys Bebop en Rocksteady maken een opkomst en natuurlijk de grootste TMNT-villain Shredder is aanwezig in de trailer. Naast de geanimeerde opening, zien we ook wat van de gameplay. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge keert terug naar de simpelere tijden in gameland. De game gaat spelen als een echte old school fighting-game. Het doet je wellicht denken aan Battletoads of Streets of Rage 4. De laatste genoemde is ook ontwikkeld door Dotemu. Bekijk hier de laatste Teenage Mutant Ninja Turtles-game die wij als gamesite behandeld hebben.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt voor de pc en consoles. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Dotemu
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord