Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

  • Ontwikkelaar Tribute Games Inc.
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge onthuld

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is zojuist onthuld door Dotemu. In het nieuwste avontuur van TMNT kun je een terugkeer naar de roots verwachten.

De trailer begint met een animatie met erg veel nostalgische waarde. We zien onze schildpadden in actie: Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello zijn allemaal weer van de partij. Ook klassieke badguys Bebop en Rocksteady maken een opkomst en natuurlijk de grootste TMNT-villain Shredder is aanwezig in de trailer. Naast de geanimeerde opening, zien we ook wat van de gameplay. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge keert terug naar de simpelere tijden in gameland. De game gaat spelen als een echte old school fighting-game. Het doet je wellicht denken aan Battletoads of Streets of Rage 4. De laatste genoemde is ook ontwikkeld door Dotemu. Bekijk hier de laatste Teenage Mutant Ninja Turtles-game die wij als gamesite behandeld hebben.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge verschijnt voor de pc en consoles. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Dotemu

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?