Trailer: Brawlhalla ontvangt nieuwe legende

Geplaatst: 16 april 2021 14:00

Ubisoft heeft een nieuwe legende verwelkomd in Brawlhalla. Reno de Premiejager heeft de eer van als 53e legende de Brawlhalla arena te mogen betreden.

Reno de Premiejager, een befaamde ruimtecowboy en spoorzoeker, is aangekondigd door Ubisoft als 53e legende in de brawler Brawlhalla. Nadat Reno kwaadaardige bandieten heeft opgespoord met zijn vier lazblasters en zijn robotpartner Orbot, heeft hij zijn zinnen gezet op het prijzengeld in Valhalla om daarmee een ranch te kunnen bouwen. Om zijn doel te behalen, gebruikt hij nieuwe aanvallen met zijn lazblasters en hij kan zijn wapens inzetten om naar voren te duiken of te vliegen. Met zijn Orb-aanval kan Reno vijanden omverblazen of salto's maken zodat hij vijanden uit de arena kan slaan. Reno is verkrijgbaar voor 7.200 Gold en heeft drie beschikbare skins, elk inclusief twee wapenskins, die per stuk voor 140 Mammoth Coins te koop zijn.

Brawlhalla is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, mobile en pc. Eerder werden Adventure Time en Rayman toegevoegd aan Brawlhalla.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Brawlhalla

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

3 november 2015

Ontwikkelaar

Blue Mammoth Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord