Check hier alle E3 2021-content

Shadow Warrior 3

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Shadow Warrior 3 That Damn Dam-missie uitgelicht

Devolver Digital heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht, waarin we meer zien van de missie "That Damn Dam". Combat staat centraal in de nieuwe gameplaybeelden.

Met een upbeat soundtrack springen we de trailer in. Shadow Warrior 3 is een arena-shooter en dat zie je al snel terug in de combat. Het is snel, actievol en er komt redelijk wat bloed in voor. We zien een nieuwe vijandsoort genaamd de Seeking Shokera. Deze wezens zweven rond op het slagveld en bombarderen de speler. Zodra je ze uitschakelt krijg je wel de mogelijkheid een speciaal wapen te gebruiken, namelijk de Seeking Eye. Deze zogenoemde Gore Weapon is extreem krachtig en zorgt ervoor dat je makkelijker door de hordes aan vijanden maait. Verder kun je in Shadow Warrior 3 je omgeving benutten om je vijanden snel uit te schakelen. Bekijk hier meer absurde wapens in Shadow Warrior 3. Bekijk hier nog meer gameplaybeelden van Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 verschijnt in 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?