Check hier alle E3 2021-content

Shadow Warrior 3

  • Ontwikkelaar Flying Wild Hog
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Shadow Warrior 3 toont absurd wapen

We weten inmiddels dat Shadow Warrior 3 een absurde game wordt met veel chaos, bloed en geweld. De nieuwe trailer die meer van de absurde wapens laat zien, bevestigt dat alleen maar.

Afgelopen zomer werden we verblijd met een zeventien minuten durende gameplay video van Shadow Warrior 3 waarin we een heel goed beeld hebben kunnen krijgen van hoe absurd deze game wel niet gaat worden. Onlangs is er een nieuwe gameplay video verschenen, waarin we nog meer absurditeiten voorgeschoteld krijgen. Deze nieuwe trailer laat ons namelijk meer zien van het 'Double Trouble' Gore Weapon. Dit wapen, een soort dual-wield minigun, stelt je in staat om je vijanden te doorzeven met kogels. Daarnaast zien we in de trailer ook wat meer van het Doomsday Device level en de vijand Gassy Obaryion. Tot slot werd aan het einde van de trailer ook nog bevestigd dat de game naast een pc release ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

Shadow Warrior 3 verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON IGN

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?