Trailer: Nieuwe trailer Shadow Warrior 3 toont absurd wapen

Geplaatst: 6 mei 2021 12:09
Aangepast: 6 mei 2021 12:09

We weten inmiddels dat Shadow Warrior 3 een absurde game wordt met veel chaos, bloed en geweld. De nieuwe trailer die meer van de absurde wapens laat zien, bevestigt dat alleen maar.

Afgelopen zomer werden we verblijd met een zeventien minuten durende gameplay video van Shadow Warrior 3 waarin we een heel goed beeld hebben kunnen krijgen van hoe absurd deze game wel niet gaat worden. Onlangs is er een nieuwe gameplay video verschenen, waarin we nog meer absurditeiten voorgeschoteld krijgen. Deze nieuwe trailer laat ons namelijk meer zien van het 'Double Trouble' Gore Weapon. Dit wapen, een soort dual-wield minigun, stelt je in staat om je vijanden te doorzeven met kogels. Daarnaast zien we in de trailer ook wat meer van het Doomsday Device level en de vijand Gassy Obaryion. Tot slot werd aan het einde van de trailer ook nog bevestigd dat de game naast een pc release ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

Shadow Warrior 3 verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: IGN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord