Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Shadow Warrior 3 onthuld

Geplaatst:

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Shadow Warrior 3 onthuld. De zeventien minuten durende video laat ons goed zien wat we straks van de game kunnen verwachten.

Devolver Digital heeft nieuwe gameplaybeelden van Shadow Warrior 3 online geplaatst. Deze gameplaybeelden volgen na de eerste gameplay-onthulling van Shadow Warrior 3 tijdens de Devolver Direct van een paar weken geleden. In deze nieuwe zeventien minuten durende video kunnen we zien wat we van de nieuwe Shadow Warrior-game kunnen verwachten. Zo zien we dat de game ontzettend chaotisch en bloederig wordt en ook veel actie bevat. De hoofdpersoon Lo Wang heeft namelijk zowel zwaarden als pistolen tot zijn beschikking om zijn vijanden mee te lijf te gaan. Daarnaast zit de game ook vol vreemde humor, zoals we gewend zijn van Devolver Digital.

Shadow Warrior 3 staat gepland voor een release in 2021. De game komt uit voor pc en andere, momenteel nog onbekende, platformen.

Bron: Devolver Digital
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shadow Warrior 3

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Flying Wild Hog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord