Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Predator beschikbaar in Fortnite Battle Pass

Predator is als skin toegevoegd aan de Fortnite Battle Pass. Daarnaast is Predator in-game te vinden en kunnen spelers een nieuw mythisch wapen krijgen als ze hem elimineren.

Fortnite blijft bezig met samenwerkingen aangaan met populaire franchises. Zo ontvingen laatst Fortnite Crew-abonnees de Green Arrow als skin en was een God of War Kratos skin tijdelijk beschikbaar in de Fortnite Item Shop. Deze keer is het de beurt aan Predator, een alien die voor de lol op andere soorten jaagt, om zijn intrede te maken in Fortnite. Spelers die de Battle Pass hebben of over een Fortnite Crew-abonnement beschikken, kunnen gratis Predator als skin krijgen. Hiervoor hoeven spelers alleen maar Predator in-game te verslaan. Daarnaast zijn er extra stijlen voor de skin, een spray, een banner, een emote en een emoticon beschikbaar wanneer spelers de Jungle Hunter Quests voltooien. Wanneer Predator in-game wordt geëlimineerd laat hij een mythisch wapen vallen die je tijdelijk onzichtbaar kan maken. Je kan dan alleen niet bouwen, editen en schieten, want dan valt de onzichtbaarheid weer weg.

Predator is vanaf nu beschikbaar in Fortnite.

BRON Epic Games

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?