Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Green Arrow is gearriveerd in Fortnite

Fortnite heeft een nieuwe superheld. Fortnite Crew-abonnees ontvangen namelijk de Green Arrow als skin in de Battle Royale.

De superhelden blijven maar komen naar Fortnite. Vorig seizoen stond helemaal in het teken van Marvel-helden en in december kwamen nog Black Panther, Captain Marvel en Taskmaster naar de Battle Royale. Deze keer is het niet aan DC Comics schurken, zoals The Joker, maar aan de DC Comics superheld Green Arrow om als skin in Fortnite speelbaar te zijn. Een skin van de Green Arrow, beschermer van Star City en ook bekend als multimiljonair Oliver Queen, is namelijk gearriveerd in het Fortnite Crew-abonnement. Naast de Green Arrow-skin krijgen abonnees ook duizend V-bucks en toegang tot de Battle Pass.

Fortnite is te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, smartphones en Nintendo Switch.

BRON Fortnite

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?