Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fortnite krijgt God of War Kratos skin

Het ziet ernaar uit dat Epic Games een samenwerking is aangegaan met Sony PlayStation. Fortnite krijgt namelijk een God of War Kratos skin.

Fortnite Chapter 2 Season 5 is van start gegaan en fans kunnen veel verschillende nieuwe dingen verwachten. Zo ook een aantal crossovers. We weten inmiddels dat Baby Yoda van The Mandalorian in het vijfde seizoen van de bekende Battle Royale te vinden is, maar straks krijgen we ook een mythologische held te zien. In samenwerking met Sony PlayStation krijgt Fortnite namelijk een skin van Kratos uit God of War. De skin werd eerder al geteased door het twitteraccount van PlayStation. Het bekende Fortnite nieuwsaccount HYPEX bevestigt de komst van de skin met een afbeelding van de meer cartoonachtige variant van het bekende personage.

Wanneer Kratos precies naar Fortnite komt, is nog niet bekend.

BRON HYPEX

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?