Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Ontmoet de vrijgezellen van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

XSEED Games heeft onlangs twee nieuwe trailers van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld. In deze trailers kun je kennismaken met de vrijgezellen die je in de game tegenkomt.

Tijdens de Nintendo Direct Mini van afgelopen oktober werd Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld. In deze game verhuis je naar het dorpje Olive Town om daar het boerenleven te leiden. Uiteraard heb je ook in deze game weer de mogelijkheid om de dorpelingen te daten en de virtuele liefde van je leven te vinden. Eerder hebben we de vrijgezellen van Olive Town al kunnen zien in de Deluxe Edition van Pioneers of Olive Town, maar middels twee nieuwe trailers kunnen we ze nog beter leren kennen. Uitgever XSEED Games heeft namelijk onlangs twee nieuwe trailers onthuld waarin we een glimp op kunnen vangen van de persoonlijkheden en hobby's van de tien verschillende vrijgezelle dorpsbewoners. Welk personage wil jij graag beter leren kennen?

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verschijnt 26 maart voor de Nintendo Switch.

BRON XSEED Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?