Trailer: Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 29 oktober 2020 09:40

Tijdens de Nintendo Direct Mini werd ook een nieuwe Story of Seasons-game onthuld. Het gaat hier om Story of Seasons: Pioneers of Olive Town.

Afgelopen zomer konden we nog genieten van een remake van Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Inmiddels is er alweer een nieuwe Story of Seasons-game aangekondigd. Ditmaal gaat het om de nieuwe game Story of Seasons: Pioneers of Olive Town. In Pioneers of Olive Town. In deze nieuwe game verhuis je vanuit de stad naar het kleine dorpje Olive Town dat door je opa is opgericht. Je neemt zijn boerderij over, maar komt er dan achter dat deze volledig begroeid is door bomen. Het is aan jou de taak om de boerderij op te knappen en helemaal naar jouw smaak in te richten. Uiteraard zit in deze game ook een sociaal aspect. Zo kun je de mensen uit het dorp leren kennen en misschien vind je er zelfs je volgende echtgenoot of echtgenote.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town is beschikbaar vanaf 23 maart voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord