Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld

Tijdens de Nintendo Direct Mini werd ook een nieuwe Story of Seasons-game onthuld. Het gaat hier om Story of Seasons: Pioneers of Olive Town.

Afgelopen zomer konden we nog genieten van een remake van Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Inmiddels is er alweer een nieuwe Story of Seasons-game aangekondigd. Ditmaal gaat het om de nieuwe game Story of Seasons: Pioneers of Olive Town. In Pioneers of Olive Town. In deze nieuwe game verhuis je vanuit de stad naar het kleine dorpje Olive Town dat door je opa is opgericht. Je neemt zijn boerderij over, maar komt er dan achter dat deze volledig begroeid is door bomen. Het is aan jou de taak om de boerderij op te knappen en helemaal naar jouw smaak in te richten. Uiteraard zit in deze game ook een sociaal aspect. Zo kun je de mensen uit het dorp leren kennen en misschien vind je er zelfs je volgende echtgenoot of echtgenote.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town is beschikbaar vanaf 23 maart voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?