Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Deluxe Version Story Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld

De pre-order bonus en de Deluxe Edition van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town zijn onthuld. De game moet volgend jaar uitkomen op de Nintendo Switch

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town werd in Oktober aangekondigd tijdens de Nintendo Mini Partner Direct. In de game moet de speler de nederzetting van diens grootvader herstellen naar hoe het vroeger was. Naast de pre-order bonus van de game heeft Marvelous ook de Deluxe Version van Story of Seasons: Pioneers onthuld. Daar zit naast de game ook een a5 notitieblok, een poster, een speciale doos en trading cards van de tien vrijgezellen bij. De pre-order bonus is een kleine knuffel van een jak. Een foto van de plushie en de Deluxe Version zijn hieronder te bekijken.

Story of Seasons Pioneers of Olive Town2
Story of Seasons Pioneers of Olive Town3

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town komt 26 maart uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze laatste review van een Story of Seasons-game: Story of Seasons: Friends of Mineral Town.

BRON Marvelous

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?