Trailer: Ontdek de gevaren in Horizon Forbidden West

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2021 16:51

Tijdens The Game Awards kwam Horizon Forbidden West ook nog voorbij. Erg gezellig is de nieuwe trailer echter niet, want Aloy krijgt het flink te verduren.

Na haar avonturen in Horizon Zero Dawn is Aloy niet geheel onervaren meer en een eerdere trailer liet de nieuwe frisse moves van Aloy al zien. De nieuwe trailer toont de gevaren die Aloy gaat tegenkomen in het nieuwe gebied. Van gigantische machines die lijken op olifanten en slangen tot machines die onderwater rondzwemmen. Het lijkt erop dat Aloy nergens veilig is en dat je veel moet gaan vechten in Horizon Forbidden West. Het duurt nog even voordat de game uitkomt, maar ondertussen kun je al wel dieper de wereld induiken door de Guerilla podcast over het Horizon-Unversium te beluisteren.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord