Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score -

Video: Check Aloy's frisse moves in Horizon: Forbidden West

Er is weer wat nieuwe informatie bekend over Horizon Forbidden West! In een blogpost licht het Nederlandse Guerrilla Aloy's kersverse manoeuvres uit.

Horizon Forbidden West komt met de dag dichterbij. In Aloy's nieuwste avontuur trotseer je het Forbidden West, een enorm imposant, maar tegelijkertijd gevaarlijk gebied. Gelukkig heeft ze een aantal nieuwe moves om alle hoeken en gaten van het gebied te verkennen. In een blogpost zien we dat Aloy in haar nieuwste avontuur toegang heeft tot een grapple-vaardigheid met het Pullcaster grapple-voorwerp. Daarmee kan ze gemakkelijk hoger gelegen gebieden verkennen, objecten opentrekken en voorwerpen naar haar toe trekken. Verder beschikt ze nu over een glider, a la The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Volgens Guerrilla biedt deze Shieldwing-glider een helpende hand bij het backtracken. Ook op een ander gebied heeft Aloy's nieuwste avontuur wat weg van Links avontuur: rotsen vormen voor haar namelijk geen probleem meer. Ze is in staat om dit soort oppervlakten vrij te beklimmen. Verder kan Aloy een duik nemen in de frisse wateren van het Forbidden West en robots berijden. Ook wordt aandacht besteed aan de gloednieuwe werkbank. Daar kan onze geliefde protagonist werken aan het upgraden van wapens en outfits. Je kunt Aloy's kersverse moves in actie zien in de onderstaande video.

De releasedatum van Horizon Forbidden West is inmiddels bekend. De game verschijnt op 18 februari 2022 op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Goed nieuws: de PS5-upgrade van Horizon Forbidden West is gratis.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?