Video: Check Aloy's frisse moves in Horizon: Forbidden West

Geplaatst: 25 oktober 2021 19:10

Er is weer wat nieuwe informatie bekend over Horizon Forbidden West! In een blogpost licht het Nederlandse Guerrilla Aloy's kersverse manoeuvres uit.

Horizon Forbidden West komt met de dag dichterbij. In Aloy's nieuwste avontuur trotseer je het Forbidden West, een enorm imposant, maar tegelijkertijd gevaarlijk gebied. Gelukkig heeft ze een aantal nieuwe moves om alle hoeken en gaten van het gebied te verkennen. In een blogpost zien we dat Aloy in haar nieuwste avontuur toegang heeft tot een grapple-vaardigheid met het Pullcaster grapple-voorwerp. Daarmee kan ze gemakkelijk hoger gelegen gebieden verkennen, objecten opentrekken en voorwerpen naar haar toe trekken. Verder beschikt ze nu over een glider, a la The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Volgens Guerrilla biedt deze Shieldwing-glider een helpende hand bij het backtracken. Ook op een ander gebied heeft Aloy's nieuwste avontuur wat weg van Links avontuur: rotsen vormen voor haar namelijk geen probleem meer. Ze is in staat om dit soort oppervlakten vrij te beklimmen. Verder kan Aloy een duik nemen in de frisse wateren van het Forbidden West en robots berijden. Ook wordt aandacht besteed aan de gloednieuwe werkbank. Daar kan onze geliefde protagonist werken aan het upgraden van wapens en outfits. Je kunt Aloy's kersverse moves in actie zien in de onderstaande video.

De releasedatum van Horizon Forbidden West is inmiddels bekend. De game verschijnt op 18 februari 2022 op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Goed nieuws: de PS5-upgrade van Horizon Forbidden West is gratis.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord