Guerrilla onthult podcast over Horizon-universum

Geplaatst:

Ben je altijd al benieuwd geweest naar de lore achter het Horizon-universum? Dan is er goed nieuws: er komt een officiële podcast die zich op dat onderwerp focust.

Door de aankondiging van Horizon Forbidden West is het Horizon-universum weer helemaal hot-and-happening. Volgend jaar kunnen we volledig losgaan door de release van de nieuwste game in de Horizon-franchise. Wie niet zo lang kan wachten om meer te horen over Aloy en de rest van de Horizon-wereld, kan de feestmutsen en de toeters uit de kast halen. In een officiële podcast van Guerrilla Games, de ontwikkelaar van de Horizon-games, krijgen we meer te weten over het Horizon-universum. De podcast gaat door het leven als de 'GAIA Cast' en is vindbaar op een hoop bekende podcast-applicaties. De eerste aflevering is al snel te beluisteren en staat in het teken van Aloy, het hoofdpersonage uit de gameserie. Daarna volgen er nog vele andere afleveringen, waarin de spotlight onder andere staat op de gebeurtenissen in de 21e eeuw, 'Project Zero Dawn' en de adembenemende machines in de Horizon-games.

De eerste aflevering van de GAIA Cast arriveert morgen, op 23 november. Je kunt de podcast beluisteren op het YouTube-kanaal van Guerrilla, Spotify, de Apple Podcasts-app en Soundcloud.

Bron: Guerrilla
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord