Machines in Horizon Forbidden West uitgelicht

Geplaatst:

Guerrilla weet opnieuw een bonk metaal enorm interessant te maken. In een blogpost deelt het bedrijf meer details over de machines in Horizon Forbidden West.

Dit is beslist niet de eerste keer dat er nieuwe details over de game worden gedeeld in een blogpost. Onlangs kwamen Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West al langs in een artikel. Ditmaal staan de imposante machines in de game centraal. Deze bonken metaal zijn in Forbidden West extreem beweeglijk. Ze zijn bijvoorbeeld in staat om te springen, te zwemmen en om aan oppervlakten vast te kleven. Oftewel: ze kunnen heel veel dingen die Aloy ook kan. Dat maakt haar nieuwe moves essentieel om aan deze joekels van machines te ontkomen. Er zijn ook een hoop nieuwe machines te bespeuren. Zo komt Aloy in Horizon Forbidden West oog in oog te staan met de vliegende Sunwing-machine. Ook de mammoetachtige Tremortusk maakt zijn entree. Natuurlijk zijn deze giganten niet zomaar aan de game toegevoegd. Iedere machine heeft zijn eigen plekje in de wereld en doordachte reden om te bestaan. Tevens zijn niet alle bonken metaal in de game je vijand. Net zoals in de eerste game kunnen sommige van deze knoeperds bereden worden en je helpen tijdens het vechten.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Goed nieuws: Horizon Forbidden West krijgt een gratis upgrade. Je kunt dus geheel kosteloos overstappen van de PlayStation 4-versie naar de PlayStation 5-variant van de game.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord