Trailer: Nieuwe trailer Narcos: Rise of the Cartels onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 19 september 2019 20:48

Curve Digital heeft vandaag twee nieuwe trailers onthuld voor Narcos: Rise of the Cartels. De turn-based strategy game gebaseerd op eerste seizoen van de tv-serie Narcos.

Curve Digital kondigde Narcos: Rise of the Cartels vorig jaar al aan en deelde een teaser in november. Vandaag heeft Curve Digital twee nieuwe trailers onthuld voor Narcos: Rise of the Cartels. De eerste trailer, die hieronder te zien is, focust zich op het perspectief van de DEA die in Mexico vecht tegen het kartel. De tweede trailer vertelt het verhaal juist vanuit het perspectief van het kartel. Daarnaast geven beide trailers wat meer inzicht in het gevechtssysteem en de karakters.

Narcos: Rise of the Cartels verschijnt in Q3 van 2019 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum is nog niet gegeven. De fysieke editie verschijnt in Q4 van 2019 en is nu al beschikbaar voor pre-order.

Bron: Curve Digital

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Narcos: Rise of the Cartels

Series

-

Uitgever

Curve Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

19 november 2019

Ontwikkelaar

Kuju Ent.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord