Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Video: Narcos game gebaseerd op de gelijknamige tv-serie is aangekondigd

Een Narcos game, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie, is aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc. Curve Digital gaat in samenwerking met Kuju Entertainment de game uitbrengen.

De Netflix serie Narcos gaat zijn vierde seizoen in en geeft inzicht in de verworven macht van de drugsbazen en wijdverbreide handel in cocaïne. Brynley Gibson, baas van Kuju Studio, vertelt in een persbericht dat ze proberen de sterke verhaallijn en grove actie van de serie in de game te krijgen. Ook belooft hij bijzondere gameplayelementen die gamers en fans van de show gaan waarderen. Bekijk de zeer korte teasertrailer.

Narcos de game komt in de lente van 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?