Narcos: Rise of the Cartels
  • ONTWIKKELAAR Kuju Ent.
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Narcos: Rise of the Cartels krijgt teaser trailer en releasewindow

Narcos: Rise of the Cartels, de game gebaseerd op de gelijknamige serie Narcos, heeft vandaag een relasewindow in het najaar van 2019 gekregen. Tevens heeft Curve Digital een teaser trailer voor de game onthuld.

Uitgever Curve Digital heeft in maart al aangekondigd samen met ontwikkelaar Kuju en Gaumont Television te werken aan een game gebaseerd op de tv-serie Narcos. Nu heeft de uitgever aangekondigd dat de game in het derde kwartaal van volgend jaar uit moet komen. Narcos: Rise of the Cartels is een turn-based strategy-game gebaseerd op de gebeurtenissen van het eerste seizoen van de tv-serie.

Narcos: Rise of the Cartels verschijnt in het derde kwartaal van 2019 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, en PC

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?