Bravely Default II

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 26 februari 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Bravely Default II toont gevechtssysteem

Er is een nieuwe trailer van Bravely Default II verschenen. Deze trailer toont ons het unieke gevechtssysteem.

De release van Bravely Default II komt steeds dichterbij en langzaamaan maken we kennis met alles wat de game ons te bieden heeft. Een van die dingen is het unieke gevechtssysteem dat gebruikmaakt van de Brave- en Default-commando's. In mijn preview van Bravely Default II is al te lezen dat het Brave/Default-systeem uit het origineel ook in dit deel zit. Voor de spelers die nog niet bekend zijn met dit systeem, heeft Square Enix nu een speciale trailer uitgebracht waarin dit gevechtssysteem wordt uitgelegd. Zo leren we wat Brave en Default nu precies inhouden en hoe je deze twee verschillende commando's tijdens een gevecht kunt inzetten om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.

Bravely Default II verschijnt 26 februari voor de Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?