Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Bravely Default II
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 februari 2021
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Bravely Default II releasedatum vrijgegeven

Tijdens de Nintendo Direct Mini is er een nieuwe trailer vrijgegeven voor Bravely Default II. Deze bevat niet alleen nieuwe personages, maar ook de releasedatum.

Bravely Default vertelt het verhaal van het licht tegen het donker. Niets is echter zo simpel als het lijkt, zoals we gewend zijn van anime plottwists. Bravely Default II laat de speler op avontuur gaan met een party van helden. De beastmaster is een nieuw fenomeen. Zij kan allerlei soorten monsters vangen en ook gebruiken in de strijd. De Final Fantasy invloed is nog steeds erg voelbaar. Bravely Default II werd vorig jaar aangekondigd tijdens The Game Awards en spelers hoeven niet al te lang te wachten voordat ze aan de slag kunnen met de nieuwe JRPG van Square Enix.

Bravely Default II is beschikbaar vanaf 26 februari voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?