Trailer: Monster Hunter Stories 2 gameplay en verhaal onthuld

Geplaatst:

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin wordt opnieuw tentoongesteld door Capcom. We krijgen meer details van het verhaal te zien en de eerste gameplaybeelden worden vrijgegeven.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is een turn based-RPG die zich afspeelt in het universum van Monster Hunter. Het verhaal begint met de geboorte van een Rathalos die niet kan vliegen. Het beest lijkt een grote rol te gaan spelen in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. De Hunters en de Riders gaan samenwerken, maar de reden waarom is nog vaag. Het lijkt echter al snel dat gedeeltes van de facties hun eigen plannen trekken. Veel geliefde monsters maken een opkomst in de trailer. De pre-order bonussen worden aan het einde getoond. Naast de nieuwe story trailer kregen we ook onze eerste blik op de gameplaybeelden. Je trekt met je eigen monsters ten strijde, maar er komt ook wat strategie bij kijken. Zo kun je aanvallen combineren, specifieke onderdelen van monsters aanvallen en heeft het een soort steen-papier-schaar systeem, waarbij de ene aanval het beter doet dan de andere. Bekijk hier de vorige Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin trailer.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is beschikbaar vanaf 9 juli voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 juli 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord