Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM Zomer 2021
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Capcom onthult Monster Hunter Stories 2

Capcom heeft vandaag maar liefst twee nieuwe Monster Hunter-games getoond. Naast Monster Hunter Rise is er namelijk ook een vervolg op de Monster Hunter Stories aangekondigd.

Niet alleen Monster Hunter Rise is zojuist aangekondigd door Capcom tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase. Capcom heeft namelijk tijdens de showcase tevens een story-driven RPG in de wereld van Monster Hunter onthuld. De game genaamd Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin draait wat minder om vechten dan de andere games in de Monster Hunter-serie en meer om het verhaal. De trailer laat dan ook zien hoe personages samenwerken om ervoor te zorgen dat de bekende monsters uit de wereld van Monster Hunter beschermd en verzorgd worden.

De precieze releasedatum van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is nog onbekend. De game staat gepland om in de zomer van 2021 uit te komen.

BRON Monster Hunter

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?