Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 9 juli 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin trailer

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Capcom liet ook weten wanneer de game wordt uitgebracht.

Tijdens het Monster Hunter Digital Event verscheen er een nieuwe trailer van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, een RPG spin-off van Monster Hunter. De game speelt zich af in het universum van Monster Hunter, waarbij je als Monster Rider monsters kan broeden, verzorgen en ertegen kunt vechten. De trailer laat de ontmoeting zien tussen de protagonist en een Wyveriaans meisje, Ena, die jouw grootvader en tevens bekende Monster Rider, Red, heeft gekend. Zij is toevertrouwd met een mysterieus ei die, eenmaal gebroed, je uiteindelijk gaat helpen in je avontuur. Naast de trailer maakte Capcom bekend dat de game een deluxe edition krijgt met speciale armor, haarstijlen en een Nergigante- en Pukei-Pukei-oufit voor Navirou. Ook komen er drie amiibo's van Monster Hunter Stories 2 gebaseerd op Ena, Razewing Ratha en Tsukino.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin wordt op 9 juli 2021 wereldwijd uitgebracht voor de Nintendo Switch en pc via Steam. Spelers die de game pre-orderen krijgen een speciale Kamura Maiden-outfit voor Ena.

BRON Monster Hunter

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?