Trailer: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin trailer

Geplaatst:
Aangepast: 8 maart 2021 21:34

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Capcom liet ook weten wanneer de game wordt uitgebracht.

Tijdens het Monster Hunter Digital Event verscheen er een nieuwe trailer van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, een RPG spin-off van Monster Hunter. De game speelt zich af in het universum van Monster Hunter, waarbij je als Monster Rider monsters kan broeden, verzorgen en ertegen kunt vechten. De trailer laat de ontmoeting zien tussen de protagonist en een Wyveriaans meisje, Ena, die jouw grootvader en tevens bekende Monster Rider, Red, heeft gekend. Zij is toevertrouwd met een mysterieus ei die, eenmaal gebroed, je uiteindelijk gaat helpen in je avontuur. Naast de trailer maakte Capcom bekend dat de game een deluxe edition krijgt met speciale armor, haarstijlen en een Nergigante- en Pukei-Pukei-oufit voor Navirou. Ook komen er drie amiibo's van Monster Hunter Stories 2 gebaseerd op Ena, Razewing Ratha en Tsukino.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin wordt op 9 juli 2021 wereldwijd uitgebracht voor de Nintendo Switch en pc via Steam. Spelers die de game pre-orderen krijgen een speciale Kamura Maiden-outfit voor Ena.

Bron: Monster Hunter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 juli 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord