F1 2021

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: F1 2021 trailer toont nieuwe gamemodus

Het Formule 1-seizoen is hard onderweg en met Max Verstappen aan de top staan veel fans te trappelen om de nieuwe F1-game te spelen. In een nieuwe trailer laat Codemasters een aantal nieuwe kenmerken zien van F1 2021.

Met een jaarlijkse game en een sport waarin het afgelopen jaar niet veel is veranderd is het natuurlijk altijd de vraag wat voor nieuws de game te bieden heeft. In de korte trailer is te zien dat er een nieuwe gamemodus is, Braking Point. In deze verhaalmodus, die zich afspeelt over drie seizoenen, kunnen spelers zich vanuit de Formule 2 opwerken naar de Formule 1. Deze modus is natuurlijk gevuld met drama, zowel op het circuit als daarbuiten. Daarnaast is de carrière modus nu met twee spelers tegelijk te spelen, met zowel een co-op als versus optie. Natuurlijk wordt hier weer gebruikgemaakt van splitscreen-racen. Net als in de vorige game kunnen spelers ook hun eigen team beheren. Al eerder werd bekend dat de F1 2021 Digital Delux Edition zeven iconische coureurs bevat die spelers in hun team kunnen gebruiken. Daarnaast was eind vorige maand al een bèta gespot van F1 2021.

F1 2021 komt op 16 juli uit op pc, Xbox One, Xbox Series X en S, Playstation 4 en Playstation 5.

BRON Codemasters

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?