Leak: F1 2021 bèta gespot in Microsoft Store

Geplaatst:

Er is een bèta opgedoken in de Microsoft Store van F1 2021. Wellicht kunnen fans van de racegame al snel met de nieuwste titel aan de slag.

Het is wellicht de betrouwbaarste leaker in gameland, de Microsoft Store geeft ons weer vroegtijdig informatie. Dit keer zien we dat F1 2021 een bèta gepland heeft voor haar fans. De beschrijving geeft aan dat ze graag feedback willen van spelers, om zo de game te verbeteren voordat deze lanceert. Dit moet echter betekenen dat als deze bèta nog steeds uitkomt, dat het spoedig moet zijn. Anders kan de betreffende feedback natuurlijk niet meer verwerkt worden. Ook wordt er vermeld dat door licentie-redenen de visuals van deze bèta afstammen uit F1 2020. F1 2021 is onlangs onthuld door Electronic Arts. Bekijk hier de iconische coureurs in de F1 2021 Digital Deluxe-editie.

F1 2021 is beschikbaar vanaf 16 juli voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. De bèta heeft nog geen releasedatum.

Bron: Microsoft Store
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord