F1 2021

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Simulatie
  • Gameliner score

Iconische coureurs in F1 2021 Digital Deluxe

Codemasters en EA Sports hebben bekendgemaakt dat er zeven iconische coureurs beschikbaar komen in F1 2021 Deluxe Edition. Spelers kunnen de coureurs kiezen om onderdeel te zijn van hun eigen team.

Ongeveer een maand geleden werd F1 2021 onthuld. EA maakt nu bekend dat er zeven wel hele bekende coureurs beschikbaar komen in de Digital Deluxe-versie van de game. De coureurs kunnen al bij het creëren van het team geselecteerd worden en zullen dan meehelpen in de gamemodus 'My Team' om het team van de speler te verbeteren. De zeven coureurs die in de game zitten, zijn Micheal Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost, Jenson Button, Nico Rosberg, David Coulthard en Felipe Massa. Elk van deze coureurs neemt een berg ervaring met zich mee die terug te zien is in de driver stats, waarvan al een preview is gegeven.

F1 2021 komt uit op 16 juli. De game is nu al beschikbaar voor pre-order.

BRON EA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?