Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Evil Genius 2 releasedatum bekendgemaakt

De releasedatum van Evil Genius 2: World Domination is bekendgemaakt door Rebellion. Deze aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer.

Evil Genius 2: World Domination is uiteraard het vervolg op de cultklassier Evil Genius. In de trailer zien we waar het in de strategiegame allemaal omdraait. Je bouwt je eigen gigantisch netwerk voor supercriminelen en de vele plannetjes die erbij komen kijken. Naast het creëren van plannen voor werelddominantie, moet je ook kunnen afrekenen met spionnen en ander gespuis. Bekijk hier de gameplay van Evil Genius 2. Wellicht wil je ook kennismaken met Red Ivan, één van de personages in Evil Genius 2: World Domination.

Evil Genius 2: World Domination is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc.

BRON Rebellion

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?