Trailer: Evil Genius 2: World Domination toont Red Ivan

Geplaatst:

Evil Genius 2: World Domination heeft er weer een dictator bij. Red Ivan is één van de speelbare schurken in deze felbegeerde managementgame.

De trailer toont ons de motivatie van Red Ivan. Als een klassieke dictator is hij ervan overtuigd dat zijn land het beste is, omdat hij daar voor gezorgd heeft natuurlijk. Qua gameplay zien we wat meer van de basebuilding. Waar deze trailer vooral om draait, is de manier hoe je jezelf kan gaan verdedigen tegen de krachten van gerechtigheid. Soldaten gaan zo nu en dan je basis binnendringen, maar je kan deze verslaan door je minions goed te trainen of de basis vol te stoppen met geheime valstrikken. Bekijk hier de vorige trailer van Evil Genius 2: World Domination.

Evil Genius 2: World Domination is beschikbaar in 2021 voor de pc.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Genius 2: World Domination

Series

-

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2021

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord