Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Evil Genius 2: World Domination toont Red Ivan

Evil Genius 2: World Domination heeft er weer een dictator bij. Red Ivan is één van de speelbare schurken in deze felbegeerde managementgame.

De trailer toont ons de motivatie van Red Ivan. Als een klassieke dictator is hij ervan overtuigd dat zijn land het beste is, omdat hij daar voor gezorgd heeft natuurlijk. Qua gameplay zien we wat meer van de basebuilding. Waar deze trailer vooral om draait, is de manier hoe je jezelf kan gaan verdedigen tegen de krachten van gerechtigheid. Soldaten gaan zo nu en dan je basis binnendringen, maar je kan deze verslaan door je minions goed te trainen of de basis vol te stoppen met geheime valstrikken. Bekijk hier de vorige trailer van Evil Genius 2: World Domination.

Evil Genius 2: World Domination is beschikbaar in 2021 voor de pc.

BRON Rebellion

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?