Evil Genius 2: World Domination

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Evil Genius 2 toont nieuwe gameplay

Er zijn nieuwe beelden van de gameplay van Evil Genius 2 online gekomen. Fans kijken al lang uit naar het vervolg op de originele game uit 2004. Nu krijgen we alvast een voorproefje.

In de trailer komen een hoop nieuwe details naar voren en daarnaast ook een aantal bekende gezichten. De 'cover operation'-modus geeft spelers de kans om hun plan te starten met overtuigende vermommingen, zowel voor henzelf als voor hun basis. Zo zullen de toeristen en de agenten niets vermoeden. Daarnaast zorgt het 'Do it now!' commando ervoor dat je jouw hulpmiddelen op een efficiëntere wijze kunt gebruiken en dat je dingen gedaan kan krijgen op jouw manier. Met dit commando kun je ervoor zorgen dat jouw helpers alles uit handen laten vallen om één specifieke taak uit te voeren die jij gedaan wil hebben. In de trailer kun je ook zien dat de hulpjes een eigen persoonlijkheid krijgen, zodat het niet meer alleen rondrennende robotjes zijn. Gelukkig zijn er ook een hoop bekenden te zien in de gameplay trailer, zoals Eli Barracuda Junior, de zoon van de originele 'Evil Genius'.

Evil Genius 2 staat gepland voor de eerste helft van 2021.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?