Trailer: Dead by Daylight voegt Nemesis toe

Geplaatst:

Een nieuw hoofdstuk is onderweg naar de horrorgame Dead by Daylight. De volgende Killer is niemand minder dan Nemesis uit Resident Evil 3.

In Dead by Daylight nemen vier Survivors het op tegen één Killer. De voornaamste taak van de Survivors is om de Killer te ontwijken en generatoren te herstellen op de map om weer een dag te kunnen overleven. De nieuwste Killer die wordt toegevoegd is Nemesis die zijn debuut maakte in Resident Evil 3. In Dead by Daylight wordt hij ook wel de Tyrant genoemd. Dit monster valt aan met een dodelijke tentakel, waardoor hij een Killer op afstand is en vergelijkbaar is met de Huntress, Trickster en de Deathslinger. Daarnaast heeft Nemesis de unieke vaardigheid om Survivors te infecteren met het T-Virus of laten infecteren via zombies die Nemesis oproept. Het T-Virus zorgt ervoor dat Survivors hoesten, waardoor zij gemakkelijker te vinden zijn. Ook richten Nemesis' tentakels extra schade toe wanneer je als Survivor geïnfecteerd bent. Vaccinaties redden je van het virus, maar deze zijn schaars en het is aan jou om hier goed mee om te gaan. Naast Nemesis worden er twee nieuwe Survivors toegevoegd: Jill Valentine en Leon S. Kennedy. Jill, bekend uit Resident Evil 3, kan een mijn plaatsen op een generator. De mijn explodeert en verblindt de Killer wanneer hij dit probeert te saboteren. Leon, bekend uit Resident Evil 2, kan flitsen op de map plaatsen die als afleiding dienen. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat Killers verblind worden. Onlangs is er nieuwe Left 4 Dead-content toegevoegd aan Dead by Daylight.

De Resident Evil hoofdstuk van Dead by Daylight is beschikbaar vanaf 15 juni. Dead by Daylight is beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Dead by Daylight
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord