Gerucht: Resident Evil 3: Nemesis krijgt volgend jaar remake

Geplaatst: 22 november 2019 10:27
Aangepast: 11 december 2019 12:18

Resident Evil 3: Nemesis krijgt volgend jaar een remake. Tenminste, als we YouTuber Spawn Wave mogen geloven.

Resident Evil 3: Nemesis is inmiddels twintig jaar oud. Het lijkt dus een mooi moment om een remake van de game te maken. Aan het begin van dit jaar kregen we namelijk een Resident Evil 2 remake. Vlak na het uitkomen van die game sprak gameproducent Yoshiaki Hirabayashi uit dat een remake van Resident Evil 3 niet uitgesloten is. Volgens YouTuber Spawn Wave komt deze remake er dus wel degelijk aan. Volgens de YouTuber komt de remake van Resident Evil 3 volgend jaar. Spawn Wave was ook de eerste die rapporteerde dat de nieuwe FromSoftware-game Elden Ring onthuld werd, dus wellicht moeten we hem gewoon geloven.

Resident Evil 3: Nemesis verscheen in 1999 voor de eerste PlayStation. Wellicht komt er dus volgend jaar een remake van deze game.

Bron: Spawn Wave
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord