Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Meer Left 4 Dead-content in Dead by Daylight

Er is een trailer gedeeld voor Tome VII: FORSAKEN in Dead by Daylight. In de nieuwe content speelt het Left 4 Dead-universum een grote rol.

In 2017 maakte het Left 4 Dead-personage William 'Bill' Overbeck zijn entree in Dead by Daylight. Sindsdien zijn er veel nieuwe personages uit verschillende hoeken aan de game toegevoegd. In maart kreeg Dead by Daylight nog een K-pop-thema. Vier jaar nadat Bill Overbeck voet aan wal in het Dead by Daylight-universum heeft gezet, kunnen fans genieten van een nieuw verhaal. In het nieuwste hoofdstuk van de survival-horrorgame krijgen spelers meer te weten over het verleden van de man. Tome VII: FORSAKEN bevat tevens nieuwe memories van Adiris (The Plague) en The Observer. Deze toevoeging zal niet de laatste zijn. In januari ontving Dead by Deadlight nog een uitgebreide update.

De nieuwe content in Dead by Daylight is vanaf 5 mei verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

BRON Behaviour Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?