Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: De Engelse cast van Shin Megami Tensei V is onthuld

ATLUS heeft in een YouTube-video de Engelstalige cast van Shin Megami Tensei V onthuld. Wellicht herken je een aantal van de stemacteurs uit andere games.

Herinner je de laatste verhaaltrailer van Shin Megami Tensei V nog? In die trailer waren de Japanse stemmen nog te horen. Nu is eindelijk de Engelse cast van de game bekendgemaakt. Mensen zoals Jeannie Tirado, Cissy Jones, Stuart Allan en Laura Post gaan de vele personages in de game vertolken. De informatie wordt natuurlijk vergezeld door beelden van de game. De nieuwe trailer is hieronder te bekijken.

De releasedatum van Shin Megami 5 komt steeds dichterbij. Op 12 november kunnen we aan de slag met de game op de Nintendo Switch.

BRON ATLUS

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?