Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe verhaaltrailer Shin Megami Tensei V onthuld

Atlus heeft een nieuwe trailer van Shin Megami Tensei V onthuld. Deze vier minuten durende trailer toont ons meer van het verhaal.

De releasedatum van Shin Megami Tensei V nadert en ontwikkelaar Atlus doet er alles aan om de game op te hypen bij fans. Zo kregen we tijdens de meest recente Nintendo Direct nog gameplaybeelden van Shin Megami Tensei V te zien en werden fans een maand geleden nog verblijd met een nieuwe story trailer van SMT 5. Vandaag heeft Atlus opnieuw uitgepakt met een nieuwe verhaaltrailer van de game. Deze nieuwe trailer, genaamd Bethel, duurt ruim vier minuten en laat ons meer zien van het verhaal en van het hoofdpersonage. Zo zien we de hoofdpersoon zowel in zijn menselijke gedaante, als in zijn gedaante als de Nahobino. Ook zien we tussendoor wat gameplaybeelden en een aantal demonen die we straks in de game tegenkomen. Hier zitten een aantal oude bekenden bij, zoals Danu en Inanna uit Shin Megami Tensei IV: Apocalypse.

Shin Megami Tensei V verschijnt 12 november voor de Nintendo Switch.

BRON Atlus

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?