Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Releasedatum Shin Megami Tensei 5 onthuld

Versla demonen in een ongekend deel van Tokyo in Shin Megami Tensei 5. Tijdens de Nintendo Direct is een trailer getoond die ook de releasedatum van de game onthuld.

Shin Megami Tensei 5 is het nieuwste deel uit de Shin Megami Tensei-reeks. De trailer toont het verhaal van een middelbare scholier die wordt meegenomen naar een andere dimensie. Zij stapt in een andere versie van Tokyo die bewoond is met engelen en demonen. Met behulp van een command-base vechtsysteem is het jouw taak om demonen te verslaan door in te spelen op hun zwakheden en combo's te maken. In de wereld van Shin Megami Tensei vind je ook goede demonen die je kunt werven als jouw compagnons door met ze te onderhandelen. Bekijk de trailer hieronder!

Shin Megami Tensei 5 komt op 12 november naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?