Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Apex Legends Season 8 releasedatum onthuld

Apex Legends Season 8 heeft een releasedatum gekregen. Daarnaast is de nieuwe legend Fuse onthuld middels een Story from the Outlands-trailer.

Het zevende seizoen van Apex Legends komt tot een einde. Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts hebben namelijk vandaag de releasedatum voor Apex Legends Season 8, ook wel Mayhem genoemd, bekendgemaakt. Begin volgende maand kunnen spelers al aan de slag met dit nieuwe seizoen, inclusief nieuwe wapens en een vernieuwing aan de map. In een nieuwe Story from the Outlands-trailer, waarin bij de vorige trailer het achtergrondverhaal van de legend Pathfinder werd onthuld, is daarnaast een nieuwe legend aangekondigd. Het explosieve achtergrondverhaal van Fuse, zoals deze legend heet, wordt in deze trailer getoond.

Apex Legends Season 8 - Mayhem gaat op 2 februari van start.

BRON Respawn Entertainment

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?