Video: Achtergrondverhaal van Pathfinder in Apex Legends

Geplaatst:
Aangepast: 29 december 2020 21:04

Er is een nieuwe geanimeerde video voor Apex Legends gepubliceerd. Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts tonen hierin details over het verleden van de legend Pathfinder.

Pathfinder is één van de originele legends in Apex Legends waarmee spelers zich snel over het speelveld kunnen bewegen middels een enterhaak. In een geanimeerde video hebben ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts meer details onthuld over hoe het leven van Pathfinder was voordat hij als legend ging participeren in de Apex Games. In de video, genaamd Stories from the Outlands - “Fight Night”, wordt getoond hoe de beveiliger Victor Maldera het samen met Pathfinder opneemt tegen de elite taskforce van Malta City zodat Alexander Nox, ook wel bekend als de legend Caustic, uitgeschakeld kan worden. Tijdens deze missie komt Pathfinder meer te weten over wie hem heeft gemaakt en waarom hij is gecreëerd. Check vooral de video hieronder om dit achtergrondverhaal van Pathfinder volledig te bekijken.

Apex Legends is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Spelers kunnen nog tot 4 januari het jaarlijkse winterevenement, genaamd Holo-Day Bash, spelen.

Bron: Respawn Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord