Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Gameplay: Apex Legends Season 7 trailer zweeft je tegemoet

Volgende week gaat het nieuwe seizoen van Apex Legends van start. Om dit in te luiden heeft Electronic Arts een nieuwe gameplay trailer voor het zevende seizoen van Apex Legends vrijgegeven.

Season 7 van Apex Legends krijgt een vliegende start. Letterlijk, want het nieuwe seizoen wordt niet voor niets uitgebracht onder de noemer Ascension. Hoogte speelt namelijk een grote rol in dit nieuwe seizoen. Season 7 brengt natuurlijk ook nieuwe content met zich mee naar de shooter. Zo leerden we eerder al dat de nieuwe map Olympus onderdeel is van de seizoensupdate. Ook komt er een nieuwe Battle Pass, het Trident-voertuig en Steam-ondersteuning. Last but not least maakt de nieuwe Legend Horizon vanaf de contentupdate haar opwachting in Apex Legends. Bekijk de nieuwe gameplaybeelden in de trailer hieronder.

Apex Legends Season 7 gaat van start op 4 november.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?