Tech: Nintendo Switch OLED model aangekondigd

Geplaatst:

Nintendo heeft een nieuwe variant van de Nintendo Switch-console aangekondigd. Het is niet de Nintendo Switch Pro, maar de Nintendo Switch OLED model.

De Nintendo Switch OLED model heeft een 7-inch OLED-scherm, wat een stukje groter is dan het scherm van de alledaagse Nintendo Switch. Het krijgt ook een standaardje op de achterkant van de console, zodat je het scherm op de gewenste positie op de tafel kan neerzetten. De Nintendo Switch OLED model beschikt over verbeterde audio en heeft 64 GB aan intern geheugen. In het dock-systeem van de Switch is er een LAN-port toegevoegd voor verbeterde internetopties. Het gerucht dat Nintendo een nieuwe Switch-console uit zou brengen dit jaar is dus waar gebleken.

Nintendo Switch OLED model is beschikbaar vanaf 8 oktober.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord