Gerucht: Nieuwe Nintendo Switch verschijnt in september

Een nieuw Nintendo Switch model lijkt dichterbij dan ooit te zijn, zo meldt Bloomberg op haar website. Hierbij worden een aantal opvallende dingen aangekaart.

De geruchten van een nieuw Nintendo Switch-model zijn al een aantal keer voorbij gekomen, maar blijven aanhouden. Nu heeft Bloomberg op haar website opnieuw de geruchtenmolen aangezwengeld over het mogelijk verschijnen van een vernieuwde versie van de console. Het nieuwe model moet al in september of oktober van dit jaar gaan verschijnen en vervangt volgens de geruchten het basismodel die we nu kennen. Naast het nieuws dat Bloomberg brengt gooit Jeff Grubb van Venture Beat ook nog wat olie op het vuur. Volgens hem wordt het nieuwe model namelijk tegelijkertijd uitgebracht met The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Van de hoog geanticipeerde game is door Nintendo tot nog toe geen releasedatum bekendgemaakt.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar mogelijk dat we tijdens de aankomende E3 meer nieuws horen over dit nieuwe Switch model.

BRON Bloomberg

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?