Gerucht: Nintendo brengt dit jaar nieuw Switch-model uit

Er zijn meer details naar voren gebracht rondom een nieuwe Nintendo Switch-model. Het nieuwe model krijgt grotere displays en komt zelfs dit jaar uit.

Het gerucht ging al een tijd rond dat Nintendo plannen heeft voor een nieuw Switch-model. Volgens het economisch blad Bloomberg heeft Nintendo dit gepland staan voor dit jaar. Het gaat om een nieuw model met een Samsung 4K OLED-scherm. Samsung begint aan een massaproductie van 7-inch, 720p-resolutie OLED-schermen in juni met een maandelijks streefdoel van bijna één miljoen stuks. De maand erop zijn de displays gereed om te verzenden voor verdere ontwikkeling van de nieuwe Switch.

Nintendo Switch2

Het nieuwe Switch-model staat gepland voor het einde van dit jaar. Nintendo heeft nog niets uitgesproken.

BRON Bloomberg.com

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?