The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nintendo toont beelden van The Legend of Zelda Breath of the Wild 2

Nintendo sluit de Nintendo Direct op de E3 af met een klapper. Niet alleen krijgen we de mededeling dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 in de maak is, maar we krijgen er ook meteen beelden van!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 is dus officieel in ontwikkeling en de beelden zien er erg goed uit. In de trailer zien we hoe Zelda en Link stuiten op een gemummificeerde Shrine Monnik. Deze blijft echter niet stilzitten, maar draait zijn hoofd onheilspellend richting onze geliefde prinses. De trailer sluit af met de mededeling dat een sequel van Breath of the Wild in de maak is en dat dit absoluut geen DLC is. De game kent nog geen releasewindow en zeker geen releasedatum. Dat wordt nog wel even wachten dus...

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?