The Elder Scrolls: Blades

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2019
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Switch-versie The Elder Scrolls: Blades uitgesteld

De Switch-versie van The Elder Scrolls: Blades is uitgesteld. Dit maakte Bethesda onlangs via een blogbericht bekend.

Tijdens de E3 van vorig jaar onthulde Bethesda The Elder Scrolls: Blades. Deze mobiele game moest eigenlijk dat jaar nog uitkomen, maar de Elder Scrolls spin-off werd vertraagd naar 2019. Inmiddels is de game te spelen op mobiele apparaten en heeft Bethesda ook flink wat nieuwe content aan de game toegevoegd. Zo is onder andere de PvP-modus in de nieuwste update beschikbaar gekomen en is het loot-systeem ook flink op de schop genomen. Tijdens de E3 van dit jaar werd onthuld dat The Elder Scrolls: Blades naar de Switch komt. De game moest eigenlijk dit jaar al naar de hybride console van Nintendo komen, maar in een blogbericht geeft Bethesda aan dat dit niet meer het geval is. In hetzelfde blogbericht waarin de nieuwe content voor de mobiele versie uit de doeken wordt gedaan, wordt ook aangegeven dat de Switch-versie van de game uitgesteld wordt naar volgend jaar.

The Elder Scrolls Blades2

The Elder Scrolls: Blades is momenteel te spelen op iOS en Android. Bethesda heeft nog geen exacte releasedatum gegeven voor de Switch-variant, maar deze komt begin 2020 uit.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?