The Elder Scrolls: Blades

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2019
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: The Elder Scrolls: Blades komt naar Nintendo Switch

Tijdens de E3-presentatie van Bethesda werd The Elder Scrolls: Blades getoond. The Elder Scrolls: Blades komt later dit jaar naar de Nintendo Switch.

The Elder Scrolls: Blades is een mobiele game die zich afspeelt in de wereld van The Elder Scrolls. In deze game neem je de rol aan van een Blade en doorloop je verschillende quests in dungeon crawler-stijl. Als eerste werd aangekondigd dat er vanaf nu een nieuwe questline beschikbaar is die over draken gaat. Draken zijn natuurlijk een groot onderdeel van de Elder Scrolls-serie. Daarnaast maakte Bethesda ook bekend dat The Elder Scrolls: Blades naar de Nintendo Switch komt. De Switch-versie van de game is, net als de mobiele versie, gratis te spelen. De game ondersteunt daarnaast zowel crossplay als cross-progression. Dit houdt in dat je voortgang op zowel de Switch als je mobiele telefoon wordt bijgehouden en je dus op beide apparaten verder kunt spelen waar je bent gebleven.

The Elder Scrolls: Blades is momenteel in de Early Access te spelen op mobiele apparaten. In de herfst komt de game ook naar de Nintendo Switch.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?