The Elder Scrolls: Blades

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2019
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Bethesda onthult Elder Scrolls Blades

Het is misschien niet helemaal de Elder Scrolls game waar we op zitten te wachten, maar het is er eentje. Bethesda wist tijdens de E3 Elder Scrolls Blades te onthullen.

Elder Scrolls Blades moet een mobiele en pcgame gaan zijn. Het is in principe een game die precies speelt zoals de hoofdgames in de franchise. Je kunt zelf een speler creeëren en de wijde wereld intrekken. Deze wijde wereld is volledig open en bevat daarnaast diverse dungeons. Upgraden kan zowat op alle vlakken, genoeg opties om zelfs de meest fervente RPG-gamers zoet te houden.

Ook gaat de game een PvP-modus bevatten, waarbij spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Deze wordt cross-platform, zodat pc-gamers het op kunnen nemen tegen de gamers op mobiel. Wanneer Elder Scrolls Blades uitkomt is nog onbekend.

BRON Persconferentie Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?