Square Enix deelt informatie Balan Wonderworld

Geplaatst:

Square Enix heeft via een blogpost nieuwe informatie gedeeld over Balan Wonderworld. We krijg meer details over de co-op, eindbazen en nog veel meer.

De blogpost is geschreven door Yuji Naka, de gameregisseur van Balan Worderworld. Hij vertelt ons de namen van de twee hoofdpersonages. Leo Craig en Emma Cole zijn de kids waar de spelers mee aan de slag gaan. Leo wordt beschreven als een eenzamer type, terwijl Emma wat optimistischer in het leven staat. We krijgen ook wat nieuwe details te zien over Balan en Lance. Balan wordt de speler zijn guide, terwijl Lance beschreven kan worden als de antagonist van de game. Balan Wonderworld gaat zich afspelen in The Isle of Tims. Deze wereld wordt beïnvloed door alle positieve emoties die komen vanuit de echte wereld. Het is aan Leo en Emma om deze wereld te redden door alle twaalf Worlds Inside Hearts te herstellen. Verder kun je wat lezen over de schattige Tims, co-op en de eindbazen.

onbekend

Baland Wonderworld is beschikbaar vanaf 26 maart voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Balan Wonderworld

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Balan Company

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord